Over Studio Robert

Publiciteit Studio Robert is al meer dan 40 jaar een begrip in de reclamewereld.

Wat we doen?

Publiciteit Studio Robert is bij veel bedrijven de vaste partner i.v.m. reclame en dit in al zijn toepassingen. Onze aandacht voor creativiteit is hier een belangrijke troef. Voor Studio Robert betekent publiciteit in al zijn facetten, bekijk zeker ook onze diensten.

Hoe we dit doen?

Onze aandacht gaat in de eerste plaats naar de plaats waar deze reclame moet aangebracht worden, ons hoofddoel is de reclame van onze klant zoveel mogelijk te integreren in een gebouw. Het gebouw van onze klant wordt steeds nadrukkelijker het naamkaartje waarmee het bedrijf in kwestie een bepaald imago wil uitstralen.

Waarom Studio Robert?

Publiciteit Studio Robert is al meer dan 40 jaar een begrip in de reclamewereld. Vele bedrijven hebben hun eigen publiciteit en marketingdienst binnen hun bedrijf, maar doen toch altijd beroep op gespecialiseerde publiciteitsbureaus waar men het vak in ontwerpen, maken en plaatsen van reclame het best kan. 

Studio Robert is steeds op zoek naar de beste oplossing voor haar klanten.

In deze zoektocht wordt veel aandacht besteed aan de modernste technieken en nieuwe materialen.
Met de technieken die nu ontworpen zijn kan reclame in al zijn vormen en met veel meer creativiteit ontworpen worden met als gevolg een totaal publiciteitsconcept.

Contacteer ons

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we helpen je graag verder.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now