Andere diensten

Wij bieden nog een ruim gamma van andere diensten aan waarmee we jouw bedrijf in de kijker zetten. Lees even mee waar we jou nog bij kunnen helpen.

Spandoeken

Een spandoek of een roll-up is een echte eyecatcher tijdens een evenement, festival of andere festiviteiten.

Buiten tijdelijke spandoeken kan je bij ons ook terecht voor permanente spandoeken. In ons gamma hebben we daarin 2 soorten afwerking. Je kan kiezen van de klassieke spandoek met ringen (in frame geplaatst met rekkers). Het voordeel daarvan is dat deze doeken makkelijk vervangbaar zijn. Als 2de kan je ook kiezen voor een spandoek in klopprofiel (zie foto Van Moer hieronder). Deze doek is niet voorzien van ringen en kloppen we in in een profiel. Dit geeft esthetisch een veel mooier resultaat. Vaak is deze optie goedkoper dan die met ringen.

Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende offerte

Vlaggen

Al onze reclame- en beachvlaggen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Er zijn naast de afmetingen ook verschillende soorten masten waaruit je kan kiezen. Cilindermast, conische mast of een mast voor paalbanier zijn enkele mogelijkheden. De cilinder en conische masten kan je ook optioneel nog kiezen voor een extra galg bovenaan. Dit zal er voor zorgen dat je vlag altijd optimaal zichtbaar is. Heb je liever een oplossing waarbij uw vlag langs 2 kanten zichtbaar is, dan moet je kiezen voor een paalbanier.

Contacteer ons voor een offerte op maat

Vraag vrijblijvende offerte

Kledij

Sinds 2014 kan u bij Studio Robert ook terecht voor vrijetijds- en werkkledij al dan niet bedrukt of geborduurd met uw logo. Kleine, middelgrote of grote oplages, wij doen ze allemaal.
Voor de bedrukking bieden wij 3 soorten aan: FLEX-bedrukking, zeefdruk of borduren. Samen met de klant bekijken we welke soort bedrukking voor hem het interessants is.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Contacteer ons

Relatiegeschenken

Aanstekers, mokken, USB-sticks of pennen bedrukt met uw bedrijfslogo. De keuze is eindeloos!
Bedrukte relatiegeschenken zijn meer dan enkel een cadeautje. Door het bedrukken van uw bedrijfsgegevens op deze geschenken vergroot je de herkenbaarheid/positie van uw merk. Daarnaast laat het ook een goeie indruk achter bij uw relaties en klanten.

Neem contact op voor meer informatie over onze verschillende producten

Contacteer ons

Freesletters

Gefreesde letters zijn beschikbaar in verschillende diktes en in alle mogelijke kleuren en materialen.
Het is een van de vaakst voorkomende vormen van gevelreclame (of binnenreclame) om op een prijsvriendelijke manier uw logo of boodschap naar buiten te brengen. Om een 3D effect te creëren kunnen we de letters/logo ook op afstandhouders tegen de gevel plaatsen. De meest voorkomende materialen hierin zijn DI-BOND of PVC.

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Contacteer ons

Raam- en muurdecoratie

Uw logo aanbrengen op een muur of liever een uitgesneden tekstje met een boodschap? Dat kunnen we relatief makkelijk realiseren met een eenvoudige sticker. Zo breng je dan ook het interieur van uw kantoor/ruimte tot leven. Deze stickers worden volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant. 

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Contacteer ons

Signalisatie

In uw bedrijf is een degelijke signalisatie van groot belang om uw bezoekers wegwijs te maken. Naast signalisatie op grote havenbedrijven hebben we in het verleden ook al signalisatie geplaatst in administratief centra, sporthallen en gemeentehuizen. Wij hebben zowel officiële verkeersborden als ook op maat gemaakte borden.

Indien u hierover vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons

Afspraak maken of een offerte vragen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we helpen je graag verder.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now