Een reclamezuil als blikvanger voor jouw bedrijf

Wil je dat voorbijgangers je bedrijf al van ver opmerken? Of ben je op zoek naar een duidelijke bewegwijzering voor je bedrijf? Dan zijn reclamezuilen iets voor jou. Zo maximaliseer je het bereik van jouw merk. Bovendien doen de pilaren ook uitstekend dienst als route-aanduiding binnen je bedrijf.

Welke soort reclamezuil kies jij?

Ga je voor een waterdichte reclamepaal met sprekende beelden in felle kleuren? Of kies je toch liever een verlichte reclamezuil met een strakke en duidelijke routebeschrijving? Studio Robert maakt reclamezuilen op maat en in de stijl van jouw bedrijf.

Je bent vrij om het soort zuil te kiezen dat het beste past bij jouw bedrijf en jouw boodschap. Al onze reclametotems zijn volledig personaliseerbaar. Jij kiest de kleur, vorm en afmeting. De prijs van een reclamezuil hangt af van het materiaal, de hoogte en de vorm.

Overweldigd door alle keuze? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden je met plezier bij het volledige proces.

Contacteer ons

Een reclamezuil als visitekaartje van je bedrijf

Een reclamezuil is het eerste wat klanten zien bij het bezoeken van jouw bedrijf. Daarom maakt Studio Robert van deze eyecatcher een mooi visitekaartje.

Wil je jouw huisstijl doortrekken in de gevel van je bedrijf? Ontdek onze gevel- en lichtreclame.

Een reclamezuil mag niet ontbreken voor de route-aanduiding binnen je bedrijf. Buiten kan je nieuwe klanten de weg wijzen door een adrestotem te plaatsen. Zo weten zij meteen dat ze zich op de juiste locatie bevinden. Binnen kan een reclamezuil erg handig zijn als je met meerdere bedrijven in hetzelfde gebouw zit. Een verlichte reclamepaal met pijlen naar jouw bedrijf stuurt je potentiële klanten letterlijk en figuurlijk in de juiste richting.

Een reclamezuil kan overigens ook dienst doen als blikvanger in de inkom van je bedrijf. Je kan de zuil inzetten als reclamepaal, maar je kan hem ook gebruiken om je bezoekers nuttige informatie te bieden.

Een reclamezuil is bestand tegen weer en wind en biedt meer dan voldoende ruimte voor uitleg over je producten of diensten, beelden en contactgegevens. Reclamezuilen kunnen dus ook buiten perfect potentiële klanten aantrekken.

Weet je niet welke reclamezuil het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Onze experts ontwerpen graag samen met jou de ideale reclamezuil.

Contacteer ons

Afspraak maken of een offerte vragen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we helpen je graag verder.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now