Zet jouw bedrijf in de spotlight met de gevel- en lichtreclame van Studio Robert

Wanneer een potentiële klant jouw bedrijf bezoekt, moet het meteen duidelijk zijn waar hij naartoe moet. Gevel- en lichtreclame is dé manier om aandacht te trekken. Start bij het plaatsen van je gevelreclame vanuit het perspectief van je bezoeker. Als je gevelreclame de juiste boodschap overbrengt, valt je bedrijf op tussen de massa. Studio Robert maakt van de reclame op jouw gevel een echte blikvanger.

Gevelreclame

Studio Robert zorgt dat je gevel gezien mag worden. Je gevel is het eerste dat potentiële klanten zien. Het is dus belangrijk dat je gevel klanten aanspreekt. Er zijn verschillende opties voor reclame op je gevel.

Je kan je gevel gedeeltelijk bedekken met een reclamepaneel of reclamebord. Dit is een budgetvriendelijkere oplossing dan je gevel volledig te laten inpakken met gevelbekleding. Wil je jouw gevel niet verstoppen? Dan zijn doosletters iets voor jou. Voor tijdelijke reclame op je gevel raden we een spandoek aan.

Kan je wagenpark ook een update gebruiken? Ontdek de mogelijkheden voor het beletteren van jouw voertuigen.

Studio Robert voert het ontwerp, de productie én de installatie van jouw gevelreclame uit. Elke opdracht is anders, want elk bedrijf heeft een eigen identiteit. Bij Studio Robert geven we dan ook altijd advies op maat.

Vraag vrijblijvende offerte

Lichtreclame

Met de juiste lichtreclame staat jouw bedrijf dag en nacht in de spotlights. Studio Robert maakt lichtreclame in verschillende vormen. Kies jij voor ledreclame, doosletters, lichtbakken of neon-lichtreclame?

Doosletters met interne ledverlichting zijn de meest onderhouds- en budgetvriendelijke keuze. Je hoeft de lampen zelden te vervangen en de led-doosletters verliezen nauwelijks warmte.

Een andere populaire vorm van lichtreclame is lichtbak reclame. Lichtbak gevelreclame heeft veel toepassingsmogelijkheden en verschillende uitvoeringen.

Verder blijft neon-lichtreclame een populaire keuze. Het is mogelijk om een neon-reclamebord te laten maken in verschillende kleuren, vormen en stijlen.

Bij Studio Robert helpen we je bij het kiezen van de juiste lichtreclame. Voor elk bedrijf zoeken we de gepaste oplossing. De prijzen van lichtreclame hangen af van de kleur, vorm en stijl die je kiest. Het ontwerp, de productie en de montage van lichtreclame gebeurt steeds door ons eigen team.

Studio Robert brengt jouw merk tot leven. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende offerte

Afspraak maken of een offerte vragen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we helpen je graag verder.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now