De belettering van Studio Robert als jouw rijdende reclame

Wil jij op een professionele manier meer mensen bereiken waar je ook bent? Laat je bedrijfsvoertuigen opvallen met reclame belettering. Deze rijdende reclame is de meest efficiënte manier om met een beperkt budget meer naamsbekendheid te creëren. Ideaal wanneer je als lokale handelaar mensen uit de buurt wil aantrekken. Ook steeds meer grote bedrijven introduceren autobelettering in hun marketingstrategie. Ontdek wat Studio Robert voor jouw bedrijf kan betekenen.

Belettering auto

Heb je al eens gelet op hoeveel wagens met reclame belettering je elke dag ziet? Autobelettering is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door jouw bedrijfswagen te laten bestickeren trek je de aandacht. Zo gaat je bedrijf vooruit, zelfs als jij in de file staat. Zonder moeite te doen bereik je al rijdend elke dag duizenden mensen.

Studio Robert is jouw specialist in autobelettering. Ons ervaren team ontwerpt en produceert je autobelettering op maat. Bovendien brengen we de belettering zelf op je wagen aan. Een fantastisch eindresultaat gegarandeerd!

Belettering design

Je kan met reclame belettering zo uitgesproken of zo subtiel gaan als je zelf wil. Maar het moet wel in een oogopslag duidelijk zijn wat je bedrijf doet. Kies daarom voor een groot en eenvoudig beeld. Hou bij het kiezen van de kleuren en lettertypes ook de leesbaarheid in je achterhoofd.

Onze tips: contrasten springen meer in het oog en korte teksten blijven langer hangen. Voor een maximale zichtbaarheid laat je best de zij- en achterkant van je bedrijfsauto bestickeren. Hoe groter het voertuig, hoe opvallender je design kan zijn.

Afspraak maken of een offerte vragen?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we helpen je graag verder.
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now